Marketing for SMV

MARKETING FOR MINDRE OG
MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Valgmulighederne er næsten uendelige.
Men hvad skal man vælge, når man kun har få ressourcer?

Marketing rådgivning - kundeloyalitet

FIND GULDET OG PAS GODT PÅ DET!

Tilfredse og loyale kunder køber oftere
og mere end andre kunder. Men de forbliver kun loyale
så længe de føler sig værdsat!

Måske har I en salgs- og marketingafdeling, måske ikke. Men fælles for de fleste mindre og mellemstore virksomheder er, at både de menneskelige og økonomiske ressourcer er begrænsede. Derfor er det ekstra vigtigt at de salgs- og marketinginvesteringer der igangsættes, også giver den ønskede effekt.

HVAD ER JERES UDFORDRING?

Jeg ved jo ikke præcis hvad jeres konkrete udfordring er. Men fælles for de fleste af de mindre og mellemstore virksomheder, jeg samarbejder med, er at de har svært ved at overskue de mange forskellige muligheder, der findes for at markedsføre sig.

Hvad koster de forskellige alternativer, og hvilken effekt kan du forvente i forhold til salget? Og hvordan skal man nogensinde kunne følge med i alle de nye markedsføringskanaler der konstant dukker op?

Der findes ingen standardløsninger i marketing. Man er nødt til at se på din virksomheds konkrete situation og ambitioner. Til gengæld kan jeg hjælpe dig med masser af viden om, hvad der har virket godt og mindre godt for andre virksomheder, som også ønskede at øge omsætningen og indtjeningen via mere fokuseret og effektiv marketing.

Når det gælder marketing er der aldrig nogen garanti for, at det der virkede i går, virker i dag. Men en ting kan jeg med sikkerhed sige: Hvis I fortsætter med at gøre præcis det samme som I gør i dag, så får I også nogenlunde samme resultat som I plejer.

FÅ LAVET EN 360 GRADERS EVALUERING

For at vurdere hvad I kan gøre for at optimere jeres salgs- og markedsføringsaktiviteter, er der 8 hovedområder I kan arbejde med for at opnå størst mulig succes med jeres investering.

På baggrund af min erfaring med salgs- og marketingoptimering kan jeg hjælpe jer med på ganske kort tid at afdække, hvor netop jeres virksomhed vil få mest mulig værdi ud af jeres investering. Og jeg kan også hjælpe jer godt i gang, hvis I har brug for det.

Du kan læse mere om “360 graders evalueringen” her

Pricing table with an Table ID of "performanceevaluering" is not defined.

LÆS MERE…