Strategiimplementering

STRATEGIIMPLEMENTERING I PRAKSIS

Strategiimplementering er svært. Kun 30% bliver en succes.
Det kræver nemlig de helt rette trænings- og styringsværktøjer
for at få succes.

KUN 30% AF ALLE STRATEGIIMPLEMENTERINGER LYKKES. VIL DU VÆRE EN AF DEM?

Det er der mange grunde til, men det skyldes sjældent at selve strategien er dårlig. Årsagen skal i stedet findes i selve implementeringen, hvor mange undervurderer, hvor svært det kan være at ændre en eksisterende kultur eller overvinde frygten for forandringer.

Vil I lykkes med jeres strategi, er det afgørende, at forankringen sker over tid, og ved at motivere både oppefra og nedefra. Man er nødt til at komme helt ned i øjenhøjde med den enkelte medarbejder helt nede i maskinrummet og helt ude hos kunderne. Lederne er benzinen, der får maskinen til at bevæge sig, men hvis man ønsker at flyve, nytter det jo ikke noget, at man kun har skibe og skibsmandskab.

HVAD ER JERES UDFORDRING?

BetterBiz har sammen med Better Being Development, udviklet metoder og værktøjer, der hjælper ledere og medarbejdere til at lykkes med strategiimplementering. Strategien er alles ansvar. Den skal leve i og hos alle i organisationen for at kunne lykkes.

  • Vi giver dig og din ledergruppe konkret inspiration og værktøjer til, hvordan i sikrer at strategien kommer ud og lever i organsationen
  • Vi hjælper med at sikre at de nødvendige forudsætninger kommer på plads, så medarbejderne bliver i stand til at ændre adfærd
  • Vi hjælper med at motivere den enkelte medarbejder til at ændre adfærd og fastholde fokus

Vi er anderledes, fordi vi mestrer koblingen mellem strategiers rationelle budskab og organisationers emotionelle reaktioner. Samtidig tager vi en pragmatisk tilgang til udfordringerne, smører ærmerne op, og sikrer at forandringsprocessen når helt ud til den enkelte medarbejder.

Ikke flere teoretiske modeller. I stedet kommer vi med en hands-on-tilgang samt trænings- og styringsværktøjer, der hjælper mellemledere og medarbejdere med at implementere strategien, mens driften stadig fortsætte.

Kontakt os! – vi kvitterer med et gratis inspirationsforedrag for din ledergruppe

BOOK ET MØDE

Det er med strategi som med marketing, der er aldrig nogen garanti for, at det der virkede i går, virker i dag. Men en ting kan jeg med sikkerhed sige: Hvis I fortsætter med at gøre præcis det samme som I gør i dag, så får I også nogenlunde samme resultat som I plejer.