Hand with graph banner 2

EFFEKTIVT SALG OG MARKETING SKABER PROFITABEL VÆKST

FÅ HJÆLP TIL AT KOMME IGANG NU

- FØR DINE KONKURRENTER GØR DET!

- MEN HVAD GØR DU?

Vil I gerne vækste jeres forretning? Men har I udfordringer, som hindrer jer i at nå jeres mål?

Få hjælp til at komme igang med de rigtige initiativer, der skaber vækst uden at jeres salgs- og marketingomkostninger stiger tilsvarende.

Få hjælp til effektiv salg og marketing:

HVORFOR ER MARKETING SÅ VIGTIG FOR VÆKST I SALGET?

Fordi salg kun har sporadisk og tidsbegrænset mulighed for kontakt til potentielle eller eksisterende kunder, mens Marketing kan påvirke kunden både FØR, UNDER OG EFTER, at salget har været i kontakt med kunden.

Det er helhedsindtrykket der påvirker kundens adfærd både nu og fremover – og kunder handler ikke altid rationelt. Effektiv salg og marketing handler derfor om at kommunikere dine budskaber i forhold til, hvor kunden er i købsprocessen – og det kræver planlægning for at kunne eksekvere i praksis.

Vidste du at:

  • 95% af kunderne vælger den leverandør der giver dem rigelig af information gennem hele købsprocessen (DemandGen Report)

  • Hele 48% af kunderne mener, at kundeoplevelsen i forbindelse med salgs- og opstartsforløbet er kritiske for at skabe kundeloyalitet (kilde: the clickfox 2013 brand loyalty survey)

  • Næsten 70% af de identificerbare grunde til churn havde intet at gøre med prisen eller produktet. Årsagen var primært dårlig service (kilde: Forum Corporation Research – see http://www.slideshare.net/Techcello/slcm-webinar)

INSPIRATION TIL HVORDAN ØGER DU SALG OG INDTJENING?

Groft sagt er der to typer salg der kan effektiviseres og optimeres:

Få gode råd og inspiration her på siden:

FÅ HJÆLP TIL AT:

  • Definere ambitiøse, men realistiske mål

  • Lægge salgs- og marketingstrategi samt handlingsplaner, så I når jeres mål

  • Udvikle og producere marketing der virker – uanset dit budget

SAMARBEJDSFORMER:

Time-, opgave- eller projektafregning?

Læs mere om priser og samarbejdsformer. Eller book et uforpligtende møde med mig, så vi kan tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer.