marketing

NÅ I MÅL MED MARKETINGOPGAVERNE
FÅ HURTIG OG EFFEKTIV HJÆLP UDEFRA

FÅ HURTIG HJÆLP TIL MARKETING DER VIRKER

Har du en eller flere marketingprojekter eller bare et par konkrete opgaver, som du ikke kan få igang, fx fordi du mangler tid eller kompetencer internt? Så kan det være en god løsningen at hyre midlertidigt ekspertise udefra.

Jeg har stor erfaring med en række forskellige marketing discipliner og har samtidig den strategiske erfaring og forretningsmæssig forståelse der gør at jeg hurtigt Kan sætte mig ind i en virksomheds unikke udfordring i forhold til marked, målgrupper og USP’s.

Har du brug for hurtig assistance, så kontakt mig. Kan jeg ikke selv løse opgaven, så kender jeg helt sikkert en ekspert der kan, og som jeg kan anbefale.

KOM HURTIGT IGANG

FÅ HJÆLP TIL…

  • Vælge de typer af B2B marketing, der virker bedst til din virksomhed og dine mål

  • Få inspiration og rådgivning om nye muligheder og trusler (fx online marketing og sociale medier)

  • Udvikle og producere marketing der virker – uanset dit budget

SAMARBEJDSFORMER

Time-, opgave- eller projektafregning?

Læs mere om priser og samarbejdsformer. Eller book et uforpligtende møde med mig, så vi kan tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer.