Kundens livscyklus 2200×200

FREELANCE MARKETING
– FÅ HJÆLP TIL AT EKSEKVERE OG NÅ JERES SALGSMÅL

Har du en eller flere marketingopgaver, som du ikke kan få igang, fx fordi du mangler tid eller kompetencer internt? Så kan det være en god løsningen at hyre midlertidigt ekspertise udefra.

Jeg har stor erfaring med en række forskellige marketing discipliner og har samtidig den strategiske erfaring og forretningsmæssig forståelse der gør at jeg hurtigt an sætte mig ind i en virksomheds unikke udfordring i forhold til marked, målgrupper og USP’s.

HVORFOR ER MARKETING SÅ VIGTIG FOR VÆKST I SALGET?

Fordi salg eller butik kun har sporadisk og tidsbegrænset mulighed for kontakt til potentielle eller eksisterende kunder, mens Marketing kan påvirke kunden både FØR, UNDER OG EFTER, at salget har været i kontakt med kunden.

Marketing som booster for vækst i salg og omsætning virker dog kun, hvis jeres kommunikations- og marketingaktiviteter er målrettede kunderne og tæt koordineret med din virksomheds øvrige salgsaktiviteter.

KOM HURTIGT IGANG

Har du visioner om øget vækst og mere effektiv markedsføring? MEN…

  • Mangler du ressourcer i din afdeling?

  • Og har du ikke råd til at investere i faste marketing ressourcer lige nu?

Så book mig til et uforpligtende møde om, hvordan jeg kan hjælpe jer til at komme godt igang med marketing og vækst i omsætningen.

FÅ HJÆLP TIL…

  • Vælge de typer af B2B marketing, der virker bedst til din virksomhed og dine mål

  • Få inspiration og rådgivning om nye muligheder og trusler (fx online marketing og sociale medier)

  • Udvikle og producere marketing der virker – uanset dit budget

SAMARBEJDSFORMER

Time-, opgave- eller projektafregning?

Læs mere om priser og samarbejdsformer. Eller book et uforpligtende møde med mig, så vi kan tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer.