Profilbillede Malene okt 2014 banner

"Du kender din forretning.
Jeg ved hvilke former for marketing der virker.

Sammen kan vi skabe det bedste udgangspunkt
for øget omsætning og indtjening."

BetterBiz står for “Better Business” og er stiftet i 2015 med det formål at hjælpe virksomhedsledere samt salgs- og marketingansvarlige med at skabe vækst på top- og bundlinjen.

Min ambition er at sikre at mine kunder, ved at strukturere, evaluere og optimere deres salgs- og marketingaktiviteter, opnår mest mulig salg og højest mulig indtjening af deres investeringer. Det vil sige at hjælpe mine kunder med “Lean Marketing”.

På baggrund af mine 15 års erfaring fra hhv. tele-, transport- og mediebranchen hjælper jeg både store og små virksomheder med at udvikle marketing og kommunikation, der giver dokumenteret salgseffekt.

Især mindre og mellemstore virksomheder, der allerede i dag bruger ressourcer på salg og marketing, men som ønsker at udnytte deres ressourcer bedre, og kende aktiviteternes indvirkning på deres omsætning og indtjening, kan opnå store fordele ved at arbejde mere struktureret og fokuseret.

Min erfaring viser at selv små ændringer kan øge salgsrater med op til 50 % og gennemsnitsomsætningen pr. kunde med op til 15 %.

REFERENCE

“Malene is a highly competent Marketing professional with a deep understanding of the importance to deliver measurable and business driven results. She has strategic skills combined with an operative no-nonsens approach which makes her highly effective and easy to work with.”

Annica Elmehagen Lundquist
Tidligere Corporate Communications Director hos Eniro AB