30979714 – many thumbs up

Tillid er oftest den største udfordring, når du har brug for hjælp fra eksterne konsulenter, uanset hvad det drejer sig om.

Tillid til, at den samarbejdspartner du vælger, har de rette kompetencer og den rette kemi, til at hjælpe netop din virksomhed. Og tillid til, at du ikke blot efterlades med en stak fine præsentationer med anbefalinger, som du sidenhen ikke selv har ressourcer til at føre ud i livet.

Det gælder i særlig høj grad, når du har brug for hjælp til at lægge en ny strategi eller effektivisere dit salg og markedsføring. Derfor er det altid en god idé at tjekke, hvilke kundereferencer tidligere samarbejdspartnere har givet.

DET SIGER KUNDERNE…

Jacob Schlundt

Malene er en meget resultatorienteret marketingekspert. Med indsigt, struktur og effektiv eksekvering hjælper hun med at forbedre både omsætning og indtjening. 

Derudover har Malene en fantastisk motiverende og positiv tilgang til de projekter hun bliver præsenteret for.

Jeg kan i den grad anbefale Malene.

Jacob SchlundtHead of Marketing & Communications, Aon Denmark A/S
Annica Elmehagen Lundquist

Malene is a highly competent Marketing professional with a deep understanding of the importance to deliver measurable and business driven results. She has strategic skills combined with an operative no-nonsens approach which makes her highly effective and easy to work with.”

Annica Elmehagen LundquistTidligere Corporate Communications Director hos Eniro AB
Fleur Tang

Jeg havde brug for en, jeg kunne sparre med omkring en klar marketingstrategi, optimering af medieplaner, og hvordan jeg i øvrigt fik mest mulig værdi ud af mine marketingkroner.

Uden større introduktion kunne Malene fra første møde stille de spørgsmål, der gjorde det klart, hvilke af mine mange ideer, der ville give størst værdi for kunderne og forretningen.

Det var yderst værdifuld sparring, jeg til enhver tid vil gøre brug af igen,  når behovet opstår.

Fleur Tang Marketingchef Datea A/S Waterfront Shopping
Per Nielsen

Jeg har arbejdet sammen med Malene i over 6 år både i Telenor og i Eniro Danmark.

Malene er en fantastisk person, både på det faglige, kreative og personlige plan.
Malene evner på en enestående måde at sætte sig i salget sted, og producere effektive kampagner, salgsværktøjer, PR materialer, som virkelig gavner salget til målopnåelse.
Per NielsenSalgsdirektør, Eniro
Anette Aaby Hansen

Jeg har haft stor fornøjelse af Malenes kompetencer og fantastiske overblik.

Helt fra definition af KPI’er til A/B tests af direct mails og overblik over resultaterne.

Vi har nu et meget overskueligt dashboard over alle KPI’ere og kan relativt enkelt identificere de skjulte potentialer og optimere vores kommunikation.

Malene har en meget høj integritet og arbejdsmoral og vi har følt os i gode, venlige og kompetente hænder hele vejen. Min varmeste anbefaling.

Anette Aaby HansenSpecialkonsulent & projektleder, Det Kriminalpræventive Råd
Anette Olsen

Kurset ”Den effektive marketingplan” er både praktisk hands-on og output orienteret.

Bl.a. fik jeg masser af praktiske eksempler på en markedsføringsplan, krydret med Malenes egne erfaringer, og det virker rigtig godt.

Jeg fik desuden konkrete eksempler på, hvilke metoder og overvejelser, man bør gøre sig i forbindelse med kanalvalg, mål-fastsættelse resultatopfølgning og rapportering til topledelsen.

Anette OlsenOnline Marketing Specialist, TimeXtender