30979714 – many thumbs up

NÅR DU SØGER EN EKSPERT, DER VIL GÅ MED DIG HELE VEJEN!

HVEM ER HOUSE2SUCCEED?

House2Succeed er et partnernetværk for eksperter inden for bl.a. strategiplanlægning og -eksekvering, markedsføring, salgs- og kundekommunikation, personlig kommunikation og ledelsescoaching. 

House2Succeed er et unikt partnerfællesskab, hvor vi arbejder ud fra samme værdisæt med fokus på at skabe mest mulig værdi for vores kunder. 

GRUNDLÆGGERNE

Signe Orlandi Langgaard

“Min motivation og idé til House2Succeed er udsprunget af et ønske om samarbejde, sparring og den bedste løsning for kunden. For mig er der ikke konkurrenter, men kolleger.

Inden for konsulent branchen er kundens succes blandt andet afhængig af en god kemi mellem konsulent og kunde, derfor skal vi være flere sammen, så vi kan levere det bedste til kunden med rette match.”

Signe Orlandi LanggaardIdegrundlægger til House2Succeed
Malene Jordt Andersen

“Min motivation for at skabe House2Succeed er, at jeg er overbevidst om, at den vigtigste forudsætning for et sjovt og langvarigt samarbejde samt forretningsmæssig succes er, at man har et stort drive, brænder for det man laver, og slet ikke kan lade være med at dele sin viden og hjælpe andre.

Med House2Succeed er rammerne der for, at selvstændige konsulenter med samme holdning, kan opnå arbejdsglæde i hverdagen og skabe endnu mere værdi for deres kunder”.

Malene Jordt AndersenMedstifter af House2Succeed